Dagen

Jaha, då är ännu en dag över och det är dags att avsluta så att man är piggelin i morgon.
Bokföring, Bidde, djurskötsel och framförallt spikning har jag sysslat med idag. Bokföringen är inte klar, får fortsätta i morgon. Djuren är en ständig process och görs varje dag. Men spikningen blev klar! Fasaden på nya boden Kärraton är färdig! Morgondagen består således av bokföring, Bidde, djurskötsel och fasadmålning :) Och så är det träning på eftermiddagen också :)  Och så kommer Richard i morgon också för att fixa trädgården.
Morgonpromenad i vattensjuk skog. 50% av oss var sjukt nöjd!
Trött Bidde i eftermiddag. Ytterdörren står öppen under dagarna så han går ut och in som det passar. I eftermiddag tyckte han det var skönt att ta en lur på köksgolvet. Han är väldigt nöjd här hemma. En sväng i skogen på morgonen, så skrotar han runt med mig på gården under dagen. Knatar upp till dammen och tar ett dopp när han känner för det, sitter och filosoferar på kullen bredvid jordkällaren en stund, snackar med katterna, pular i stallarna, pratar med kunder och följer med på sysslorna jag fixar med. En lunchsväng brukar vi försöka hinna med också. Men idag var det alldeles för varmt för honom.
Glasspaus i solen. Iaf för mig :)
Ordet skitgris är ganska träffande. Ena hörnet i hagen ser ut så här, resten är gräs. vart väljer de att ta sin powernap tro? :)
Premiärtur utanför bolådan. 3,5 vecka gamla. De har fått en lucka i lådan så att de kan ta sig ut och in för egen maskin.
 
#1 - - Solveig Dahl:

Visst är livet på landet härligt även fast det är en massa jobb.

Svar: Jag tror livet är det bästa! man gör det till det man vill i möjligaste mån :)
yvvas.blogg.se