splittrat

Det är mycket man vill och längtar till. På samma gång...
Jag vill att frosten ska släppa för dagen. Inte för att jag ska göra något speciellt, men det blir så mycket behagligare på en gång.
Jag vill att det ska bli juligt och första advent, för då ska jag göra jultårta till vår säsongsavslutning i boden.
Jag vill att det ska bli helg, för då ska vi lägga igen allt som blivit uppgrävt för vattenledningen som ska läggas ner.
Jag vill att det ska bli december, för då åker vi på semester.
I förrgår ville jag att det skulle bli nästa helg, för då skulle vi till Uppsala för liten weekend för mig, maken och Bidde. Men det har vi avbokat för just vattenledningsjobbet. Synd och tråkigt, men allt måste bli klart.
I övrigt är jag rätt nöjd med tillvaron och har inte så mycket att gnälla på. Maken jobbar, sonen jobbar och flyttar. Och jag försöker uträtta något slags dagsverk här. Hittills den här veckan har jag förutom skött om alla djur och gjort vad jag ska på kontoret, också avverkat veckans timmar på traktens hundpensionat som dagisfröken. Nästa måndag och tisdag är det dags igen.
Sonen har hyrt en verkstadslokal och registrerat egen firma för fordonsjobb och har fullt av tankar och idéer. I morgon åker han också till Belgien med jobbet och har fullt upp med packning dit o i flytten, tvätt hit och dit, golvläggning och massa saker som händer. 
Bidde mår prima förutom smärre öronproblem. Han har fått öroninflammation och ska spolas och droppas morgon o kväll. En av biverkningarna i dropparna kan vara att han får hörselnedsättning temporärt. Och jag tror han har drabbats rejält av just den biverkningen och hör tämligen illa just nu. Lilla gubben. Nästa vecka ska han på återbesök till veterinären och får säkert avsluta medicineringen.
 
Men nu är det dags för dagens löprunda! Djuren har fått frukost, det är bara städning i stallet kvar. Sparar det till förmiddagen.
Tant Elsa åker hem om ett par dagar. Tror Bidde kommer att sakna henne, han gillar att få sällskap ut. Hoppas att bror med fru har haft en fin resa till Indien.
Hoppas det blir lika fint väder resten av veckan som de lovat :)
Tant Elsa
Vår gård ser ut som ett månlandskap för närvarande. Blir bra med ny stamledning för vatten och nytt i köket i kaninstugan. Blir också nytt skåp och allt kring diskbänken, fräscht o fint! allt inhandlades på ikea förra helgen och väntar på att monteras :)