Helgen

Veckosluten brukar vanligtvis passera fort för oss. Men den här helgen var det någon som kopplade på turbon.
 Vi rivstartade med ett besök på Ikea i fredags och tvärnitade i soffan för en liten stund sedan.
I fredags en heldag med lunch, och en rejäl genomgång av HELA varuhuset tillsammans med sonen och flickvän. Dock undantaget blomavdelningen med sonens motivering; jag har ju en blomma som jag fick av hyresvärden - en tygblomma.... 
En jättemysig dag! och en del bra-att-ha prylar följde med hem till lägenheten.
Bidde var hos kompisen Linda under dagen och fick lyxpromenaden Allan tillsammans med några andra hundar. En sväng på nästan 4 timmar i varierad terräng. Han sov som en hel gris när vi väl var hemma igen.
Sten fick en lugnare dag med husse på jobbet och skötte kontoret med medarbetare och kunder.
 
I går hade jag och maken en jättevanlig lördag på gården med spikning och stalljobb. Nya lakan till alla våra djur o en del hundfix. På kvällen Hummerfestival med vänner hos grannen. God mat, dryck, bubbel, bad och mycket trevligt och kul!! 
 
Och idag en jättevanlig söndag för mig, maken och djuren! Lunch med våra hummervänner och hela eftermiddagen med djurskötsel. Nu har vi som sagt landat i soffan och blir nog kvar här tills det är dags att förflytta sig till sängen :)
 
I morrn är en ny vecka och en jättebra dag. Brukar ha en miljon att-göra grejer på listan. I morgon har jag två miljoner. Helt ok och faktiskt väldigt roligt. Startar med dagens allra bästa syssla, nämligen morgonturen med herrarna hund :)
 
Ha en jättebra söndagskväll alla!
Jag vet inte riktigt allt vad herrarna hade för sig i skogen i går, men kul hade de hela tiden! Här Sten
Bidde
Lite av vår fantastiskt goda hummer i går kväll. Bröd, såser, räkor en sallad med extra allt, paj, bubbel o såklart dessert :)
 
 
 

inget särskilt

Snart dags att åka till IKEA!! Jag älskar den butiken, dom har svar på de allra flesta frågor vi har och lösningar på det mesta :)
Ingen stor inköpsrunda idag, men sonens vardag ska iaf bli lättare (o möjligen vår också, risken är ju att jag finner något jättebra även till vårt hushåll).
Krokar att hänga morgonrock o annat på, sopkorg, diskhanddukar, diskställ och sådant som man faktiskt behöver för att få lite ordning i tillvaron. Han bor trångt och får tänka till lite extra för att få ett bra system.
Bidde är förberedd med stadig frukost inför långrunda med Linda och Sten med filt så han får ombonat på Scania med husse :) 
 
Bertil barnvakt. Dock en ganska hård sådan, men å andra sidan är det inte lätt att hålla styr på trasslet Harriet :)
 

Fina killar :)

Rätt nöjd är jag över att ha dessa båda lurviga inneboende :)
Alltid nöjda, glad och med på allehanda påhitt. Aldrig stök, bök eller krångel.
Egentligen har det inte hänt eller skett något speciellt idag, men det räcker absolut med att ha deras sällskap i skogen och på gården. Idag var det bra tryck på dem under morgonturen. Och faktiskt träffade vi på en glad svampplockare med, det är ovanligt mitt i veckan efter semestertiden (alltså, inte att de är glada, men att de är ute mitt i veckan :))
 
Mestadels kontorsjobb för mig idag. Och till min lycka insåg jag att det är ryttar-VM på tv!!! Fantastisk arbetsplats det här! Att ha möjlighet att följa tävlingarna över datorn :)
 
Ikväll är maken hos sonen och skruvar upp hyllor i lägenheten. Blir väldigt bra och han är på väg att bo in sig i sitt nya boende.
På fredag har vi mor-son dag! På Ikea :) Krokar och andra smågrejer står på att-behöva listan. Och en lunch förstås. Sten får praktisera på Scania den dagen och Bidde får lyxvistelse hos kompisen Linda, lilla Carly och andra fyrbenta vänner. En 3,5 timmes promenad till Hallstavik, inkluderat fika står på hans agenda!
 
Bidde och Harriet i soffan i skrivandes stund
Herrarna i morse :)