Förvirrat och stolt

I morse lyckades vi göra helt fel med tiden iom klockomställningen. Jag har ingen aning om vad som gick fel, men halva dagen hann gå innan vi fattade att vi låg helt fel. Helt plötsligt hade vi 1,5 timme till godo. Inte ens helt klockslag utan även halvt fick vi på något vis till. Lite förvirrade har vi varit.
Bra blev det i alla fall o vi har inget att klaga på.
 
Vi har fått massor gjort. Och så har vi haft äran att ta hand om en liten krullig tik,  av för oss, okänd ras.
 
Jag är så stolt över vår Bidde. Han har betett sig precis som pappa Sten har lärt honom när vi får fyrbenta gäster. I och för sig har han ju en väldigt fin bakgrund i social förmåga från tidigare boende och uppfödare. Han vet hur man för sig. Men vi vill ha på vårat sätt och han bockade av varenda punkt på listan.
Idag när lilla tiken spatserade in i köket, var det som att det var Sten som tog emot henne. Så himla duktig o så himla lyhörd på oss, vår Bidde. Lugnt och trevligt, stadigt och stabilt. Tiken fick en fin introduktion och Bidde har med betyget MVG tagit över en av Stens stora tillgångar. Det var riktigt roligt att se :)
 
I kväll har vi firat sonen med pizza och bakelse. Vi är mätta som grisar och ska bädda ner oss i soffan en liten stund. I morgon är vi lediga från ordinarie arbeten. En massa ärenden ska avklaras. Bland annat ska vi fixa nya pass så att vi kan åka till Kroatien om ett par månader.
 
Sonen och Idun i kväll. Oj vad glad hon blev när han kom hem. Nästan lika glad som Bidde :)
Nybadad Bidde. Den lilla krulliga tiken åkte hem tidigare än beräknat, så han fick en tur själv ner till vattnet.
Lunchvila idag.