Omöjlig

Vissa dagar är helt enkelt inte helt bra. Och har man otur så krånglar mycket på en gång. Idag var en sådan dag. Och dom som känner mig, vet om att jag kan vara fullständigt omöjlig och rent av bångstyrig när jag sätter den sidan till.
Jag är väl medveten om att människor omkring mig inte är helt bekväm med mitt sätt att agera just då.
 
Fast det är väldans effektivt!! Man får igenom i stort sett allt man har tänkt. Få  människor orkar helt enkelt inte stå på sig tillräckligt.
Och dummare än att man tar till vara på humöret och ser till att utföra andra ärenden som kräver samma attityd är man ju inte :)
Så idag har jag avslutat fler krångliga saker! Lika bra att ta alla tjurar vid hornen när man ändå håller på! Så slipper man vara på dåligt humör fler gånger än nödvändigt.
 
Synd bara att jag fick meddela kompisen att jag inte kommer att dyka upp till vår joggingtur som vi tänkt. Med motiveringen att jag är allmänt sur...
 
Med hundarna har det varit bra och sådär bra idag. Sten har gått på filmjölksdiet. Han har inte mått bra i magen på förmiddagen så fil hjälpte honom. Han har nog stoppat i sig något ute som inte var så bra för honom. Ikväll verkar han vara återställd igen och sitt vanliga hungriga goa glada jag.
 
Bidde har däremot varit som vanligt hela dagen. Skitlycklig när vi ska kliva upp på morgonen! Sover som en gris tills jag rör på mig, sen är han igång o livet är toppen. Han har själv tagit på sig smutstvättshanteringen från sovrummet. Hasses tröja o strumpor packar han väldigt väl o bär troget ner till hallen varje morgon. Där lämnar han det fint på kistan innan han går med Sten ut för morgonkissen.
Så om någon hälsar på oss och undrar varför vi har smutstvätten i hallen, så beror det på prydliga Bidde!
 
I morgon är en ny jättebra dag!! Vi ska ställa i ordning det sista i butiken :) Så roligt när det är klart. Så kan vi gå vidare med nästa projekt!!
Bidde lika lycklig (som matte) varje dag när husse kommer hem från jobbet :) knähund som han är ser han alltid till att krångla sig upp!
 
.