Många mil

Idag har Hasse kört djur över hela regionen till olika ställen. Halv 5 lastade vi i morse. Nylastning vid lunch och färdig i eftermiddag. Nu är vi lite möra :)
Jag har jobbat i stallarna sedan kl 5 och hundarna har varit med. Dom är också lite möra nu :)
Vi var iväg till Nettans stuga i kväll för lite bad o skogstur. Det var uppskattat!!
 
Om några dagar får Bidde besök, vad roligt det ska bli!!
Undrar om Karin känner igen honom. Han har numer ett mellannamn. Bidde Hårfager Andersson heter han! Hoppas Karin har stor sax och mycket tålamod med sig!!
Bidde på väg in med dummy, noggrant bevakad av 7 megasvanar.
Det gäller att finna den allra kortaste vägen in, även om det innebär en väldans massa krångel, hala o svåra stenar :)

Finaste STen!
 
 

Avslut

Avslutar en skön dag med nybakade scones och the efter en långtur i skogen.
Söndag och dessutom semestrande make och sonen hemma fram till eftermiddagen förgyllde dagen extra mycket.
Att sitta vid köksbordet och lösa jordens problem hela familjen är rätt rogivande. Jag skulle nog kunna säga att vi har lösningar för det allra mesta :) Iof i många fall ganska otippade och säkert helt annorlunda förslag, men kreativa och förmodligen fullständigt oprövade, vissa av dem möjligen något galna!
Vi kom också fram till vad vi ska göra med vår åkerplätt som står helt tom och oanvänd. Eller iaf vad vi skulle kunna göra. Tänk er en hel liten flock wallabys skuttandes i gräset! Det är ju perfekt, och såklart även aningens annorlunda, vår vana trogen :)  
Sagt och gjort. Snabblektion i kängurulära på nätet för familjen över lunchen. Återstod att finna uppfödare som säljer dessa fantastiskt fina djur. Där blev det problem. Men vi hittade. I Kamerun! Billiga var dom i inköp, frågan är bara hur man får hem dem och vad Jordbruksverket kräver... Vid närmare eftertanke kom vi fram till att vi avvaktar och funderar över detta lite mer! Men idén var kul!
 
 
The och nygräddade scones är aldrig fel i tv-soffan :)
Två glada herrar i skogen i kväll. Långtur blev det tillsammans med maken!
 
 

Fin dag

 
Strålande sol o målarväder igår :) Idag är det nog på väg att klarna upp igen!
Ingen semester utan målarpensel hos oss! Älskar att fräscha upp och färgsätta världen omkring oss, så har det alltid varit.
Den här veckan har Hasse satt upp en bod som vi ska använda till våra verktyg o annat för bilar, skog och trädgård. Han är nästan färdig och jag har målat byggnaden. Bra blir det och det kommer bli perfekt med vår carport som ska upp intill boden.
I övrigt har det inte hänt så mycket. Gräset är klippt och fint, våra finska gäster har checkat in i stugan och Viktor har fixat med min bil. Det här med att ha en son som skruvar är perfekt. Alla borde ha en mekande son! Så snart kan jag besiktiga bilen igen och avsluta den processen för i år :)
 
 
Tålmodigt väntande Bidde på att jag ska bli färdig i stallet någon gång :)