Innedag

Passade på att gå en längre sväng med herr Bidde på morgonen, eftersom det varnades för -25 grader framåt kvällen. Ville komma iväg innan det sjönk för mycket på termometern.
Lite roligt är det med snön. Man träffar förvånansvärt mycket människor här ute i obygden på promenaden. Folk som kämpar med snöskyfflarna kring sina stugor. Man känner sig lite som om man lever i bok- och tv-serien  Saltön :) Fast utan alla kärleksäventyr :) Men å andra sidan vet jag inte mycket om alla andra, så jag har ingen aning om vad som händer i det privata haha. Fast alla pratar med alla och har sina egna bestyr. Trevligt är det iaf!
 
Sedan har vi varit inne det mesta. Jobbat på kontoret såklart och även tapetserat klart köket :) OCH fållat gardiner :) det är nog den allra största händelsen för en lång tid här! Jag är inte bästa kompis med symaskinen och har svårt att få den att samarbeta. Men idag verkade den fantastiska maskinen vaknat på rätt sida och gjorde fina rader med sytråd :)
 
Middagen är klar och hela gården är plogad o fin! Jag väntar på maken som är ute och drar upp vår ena hyresgäst som hamnade i diket med bilen. Svårt att se i snön. Allt är ju liksom vitt.
 

Busen i Korgil på morgonen!