Slut på det roliga

Då är långhelgen till ända.
Vi har varit "lediga" fredag-lördag-söndag och idag :)
En hel del har vi fått undan på vår lista över grejer att göra. Grunden till Källäton är färdig! Så ny stuga kan ställas på plats så fort lastbilschauffören kan köra hit den. Förhoppningsvis i slutet av kommande vecka :)
Så har vi monterat färdigt vårt kylrum till slakteriet och även provkört. Fungerar perfekt!! Och påbörjat murning i slakteriet. Nästa helg sätter vi upp den vägg som ska upp där.
Och så har herr Bidde såklart fått sköna långa turer hela helgen såklart :) I morse var han sömnigare än någonsin. Han hann knappt vinka av sonen som åkte till jobbet innan han störtade i sängen hos oss. Vi var ju lediga och hade ingen lust att kliva upp halv sex. Bidde som tidigare var värsta morgonfriskusen, har mer och mer antagit en tonårings kliva-upp beteende (trots att han faktiskt är nästintill farbrorsålder). Han stressar inte och ligger gärna och trynar in i det längsta.
 
I går firade vi också födelsedag här. Maken fyllde år och vi fick en väldit fin dag som avslutades med bubbel, plankstek och film med hela familjen. Nu är det bara ett år kvar, sedan är bästa fina gubben gammal på riktigt :) det ser vi fram emot!!
 
I morrn får ni förbereda för en långläsning här på bloggen! Vi delger oss våra betraktelser från vår semesterresa i december. Det finns en hel del att återberätta!
 
Ha en fin måndagskväll alla!!