Finbesök

I helgen har vi haft fint besök på Källängen :)
Mamma och Rolf installerade sig med husvagn i fredags. Det blev en kul och mysig helg. Riktigt roligt att kunna sitta ner och prata i lugn och ro. I vanliga fall brukar vi träffas på sommaren och då har vi bestyr med hyresgäster och många djur. Nu är det en annan säsong och vi kan själva styra göromålen på ett annat vis. I och för sig hade tyvärr maken jobb med att få upp vår båt ur vattnet och var iväg många timmar. Vår snälla granne hjälpte till med fordon och traktor. Så den här helgen var det dags. Nu står den täckt och fin här på gården igen :)
Gjorde vildsvinsgryta med potatisgratäng till middag och jordgubbscheesecake till efterrätt i fredags. Satt uppe alldeles för länge i lördags kväll, men väldigt trevligt. Kompisen tittade in på ett glas vin också. Och även en liten jack russel checkade in i vårt badrum under kvällen i väntan på sin matte. Den lilla hunden dök upp här på gården och hörde inte alls hemma i området vad vi vet. Så han fick campera i vårt badrum tills vi lokaliserat ägaren, eftersom herr Biddes närvaro inte riktigt föll i smaken.
I går for herrskapet mor & Rolf vidare till vänner i Borås och vi tackar för en bra helg :)
 
Herr Bidde på morgonturen idag! Lite längre än vanligt blev det denna morgon. Vi har laddat för stall, kontor och i eftermiddag trampar jag ner till Naturtassen. Långpromenad till havet med en massa vovvar står på schemat.
Tant Elsa
Hösten i all sin prakt
Snälla mamma delar pizza med Harriet i lördags kväll. Mamma har dock ätit klart, men delar med sig till lilla fröken hungrig.
Kompisarna på tur!
Vackert men farligt

 
Lyxmiddag i går kväll. Fantastiskt god kryddig fisksoppa med färska grönsaker och örter på finaste regnbågsfilén från Dalarna. Fick ett par väldigt fina bitar som Rolf fiskat upp.