Här o där

Den här dagen gick fort.
Startade halvlugnt med en god frukost och ökade tempot efterhand. Körde på turné med maken o Bidde med fullt lass till sopstationen, syrrans jobb för att handla bränsle till motorsågen som ska få jobba i morgon, systembolaget för ett gott vin till kvällens middag, Ica och slutligen till kompisen för att säga hej och hämta upp lite mat till Mr Bidde. Hon hade slaktat o lagt undan bla lammhjärta till långben :)
Under dagen har vi varit överallt o grejat. Faktiskt ända tills nu. Så det ska bli skönt att ta en dusch och krypa upp i soffan med en tallrik mat.
I morrn är det fullt ös. En liten tik checkar in på morgonen för att spendera dagen med oss. Så flyttar våra hyresgäster in, besök i stallarna och så ska vi fira sonen som snart fyller år. Vi kommer inte att träffa honom på ett tag, så födelsedagen får firas lite tidigare. Det riktiga datumet är det samma som Bidde, den 7 april. Förra året var det fullt hus här, i år är det bara Mr Biddes dag :)
Och i natt är det den dummaste natten på hela året. Jag gnällde förra året, och jag kommer säkerligen att göra det alla år framöver. Varför i hela friden ska man ställa om klockan på våren? På hösten är det helt ok, men på våren blir man ju helt förstörd. Jag gillar det inte...
 
Mr Bidde ser till att grillen tänds ordentligt :) Han och maken har hand om middagsbestyren idag.
Marinerad fläskytterfilé för oss på grillen. Och lammhjärta till Bidde :) såklart han ska få grillat :) Jag tror inte han tackar nej iaf!
 
Knähunden. Alltid :)
Hemma hos kompisen. Han spanar på hennes inte alls lilla katt, den är tämligen stor. Våra allra största kaniner i storlek 6 kg är små i jämförelse. Men hon är fin :) Och är inte så imponerad över Bidde, han som är sååå snäll o bara vill ha närhet :) När vi gick var det oreda bland hennes leksaker, alla hennes grejer var blöta o vattnet uppdrucket...
Märgben inhandlades idag.
Morgondagens födelsedagsfirande är förberett! Den lilla killen är ganska stor, och som tradition bestämmer han middag på sin födelsedag. Genom åren har vi ätit allt från ostbricka till blodpudding, pannkakor, fläskfilé, china och allt möjligt. I år blir det pizza! Och självklart bakelse :)