Stora killar

Valpen Valle och hans kompis Elsa flyttade idag. Min bror o hans fru har hittat ett hus att hyra fram tills deras egna blir iordningsställt efter branden.
Valle knöt an till herrarna Sten o Bidde från första början. Han är så himla mysig och förnuftig. Härmar herrarna i allt de gör o det är riktigt roligt att betrakta dem.
Igår eftermiddag tog vi alla hundarna på en promenad. Tant Elsa rör sig inte på så stort område från oss, utan vill gärna finnas intill hela tiden. Sten o Bidde gjorde som de brukar. En sväng hit o en sväng dit, lite badning, lite grävning, en o annan hästskit slinker ner, kappspringning, fix och bus. De har alltid kontakt med mig, kollar av läget, återkommer o rapporterar eller väntar in. Valpen Valle tittar på dem, funderar en kort stund, och gör precis likadant som dem. Vatten visade det sig att han tyckte var toppenkul, och Bidde gjorde sitt bästa för att introducera honom ordentligt :)
 
Men i eftermiddag flyttade dom och det blev väldans tyst i stugan. Ingen Elsa som kikar i fönstret o ingen Valle som knatar runt här o där.
 
Nu i kväll har jag skurat alla golv i hela huset och också bakat en laddning bröd till kommande veckas frukostar. Så nu blir det ugnsvarmt bröd, stekt ägg o the. Förhoppningsvis hittar vi en jättebra film också :)
 
Valle o Bidde på stalltjänsten i morse. Valle hängde på grabbarna o hör till gruppen helt naturligt. Såklart gjorde Sten o Bidde sitt bästa för att lära honom allt de kan :) O det gäller ALLT! Just här städar de gången på tappad pellets efter utfodringen.
#1 - - Gunilla Lundstedt:

Kul med valpar som är följsamma och har lätt att lära:)

Svar: ja han är fantastiskt fin, valle. riktigt rolig :)
yvvas.blogg.se