Lördag

Fina Sten på FM i Östermalma som 2-åring :)
 
Lördag och har suttit ute i trosor o nattlinne med frukosten.
Underbart! Kollat lite Facebook, nypressad juice i glaset, ett par alldeles för löskokta egna ägg som Bidde fick istället för oss, fullt av kattungar springande omkring på gräsmattan. OCH en kanin.... Den har nog råkat komma utanför buren i stallet och verkade väldigt tillfreds med att inta sin frukost på gräsmattan omgiven av busiga kattungar :)
 
Den här helgen är det också flatmästerskapet. En väldigt kul tävling för flatcoated retrievers. Några hundra startande och ett trevligt upplägg över två dagar.
Förra året var Sten anmäld, men fick lämna återbud pga hans hälsa. Jag hoppades även förra året att han skulle få starta som veteran i år. Att han skulle få vara med om det som han älskade, han var underbar att jobba med och hade sådant självförtroende.
Men vi har ju bästa Bidde! Har vi tur kommer FM att köras lite närmare oss i framtiden. Småland i år och norrland nästa år är lite för långt för att vi ska klara ut det. Vi får väl se om han får starta. Kanske som veteran i sitt allra första prov :) Jag tror Bidde hade gjort ett bra jobb. Han är klok o stadig o så noggrann. Börjar visa en säkerhet över vad vi sysslar med. Han löser sina uppgifter fint och är så positiv hela tiden. Tar egna initiativ och jobbar efter egen tanke mer o mer. Det gillar jag :) I morgon ska vi plocka  upp vilt från frysen, både bevingat o fyrbent. Skulle gjort det för ett par veckor sedan men inte riktigt hunnit med.
 
Så vi önskar alla våra hundvänner lycka till idag i Kosta!
Själva ska vi ägna oss åt husmålning och vedjobb. Eftermiddagen blir det båt o bad (för somliga) ikväll kör vi en egen privat kräftskiva i båten :) Men först ska vi se om vi får fatt i den lilla kaninen som skuttar runt i godan ro här på gården.
 
Frukostsällskap i går
Varmt har det varit några dagar. Även här lyser pappa Sten igenom hos Bidde. Det räcker med en sol på väderleksrapporten så börjar han söka skugga. Längre in i badrummet kommer han inte... :)