Sömnigt

Idag längtar vi mer än någonsin till vintern. Vi är såååå trötta just idag. I december har vi ju vår lediga tid, semester.
Myskillen. Han har inte rört sig ur fläcken på hela natten, och var inte speciellt benägen att ta sig upp i morse heller :)
På skogsturen i morse var det som att knata runt med den äldre farbrorn. Bidde är lika sömniga som oss andra den här dagen. Verkar ha varit en jobbig vecka :)
Kunde inte låta bli att fotografera igår. En typisk bild på Källängen. Kö till vattenskålen. Och såklart sitter det en katt längst fram i kön :) här är det Bullen!
Valpen får hjälp med frukosten igår
Bidde är otroligt duktig. Igår var valpen uppe i varv en stund. På något vis påverkar Bidde honom utan att det egentligen märks. Han vänder ryggen till och markerar tydligt med hela kroppsspråket att han inte uppmuntrar den slags stoj. MEN när valpen förstod vinken, lugnade sig och strosade runt i Biddes tempo, tar Bidde kontakt och drar igång lek :) Så roligt dom hade. Det är skillnad på bus och bus.
Något vi ser fram emot till vintern! Vi ska ha mååååånga böcker med oss, äta och dricka gott och ha en riktigt skön semester!