Trevlig fredag :)

Sovmorgon idag. Jag o herrarna låg o drog oss ända till 05.20.
Frukost nummer 2 nu.
Den här dagen är fullspäckad. Jag är fast på kontoret full tid och hoppas på att också få några timmar i stora stallet med att förbereda för uppstart där. Vissa burdörrar ska bytas ut, nya tillverkas. Så det kommer att vara tomteverkstad ett tag framöver.
Men det är som sagt fredag och herrarnas långpromenad kommer vi inte att missa! Jag har tittat ut en bra väg, så får vi se om jag fullföljer hela turen, eller ofrivilligt halkar in på någon annan... Herrarna har vaknat på rätt sida idag igen och har traskat runt i stallet på morgonen.
 
I helgen är det full fokus på stora stallet, vi har redan några långöron som står i bostadskö. Och maken kommer att hålla till i stugan så att den färdigställs. Vi är också barnvakter i helgen :) valpen Valle och tant Elsa checkar in i morgon förmiddag när deras husse o matte har fullt upp med en massa annat.
 
Ha en jättebra dag alla!
 
Dagens slyranson till våra kaniner hämtades hem från skogen i morse. Börjar bli knoppar redan, och det gillas av våra skuttande hyresgäster!
 
 
Trägen vinner. Fröken Idun börjar sakta men säkert bli accepterad av Bertil.
Lilla fröken. Hade hon varit människa, tror jag att Idun likt en gasell spatserat runt i högklackat, tjusiga kläder och välfixade naglar. Hon hade absolut inte rört sig i områden utan asfalt och betong och förmodligen inte ens tankat bilen själv. Faktum är att hon förmodligen valt att åka taxi eller limousine. Hon är en primadonna utan dess like, vill absolut inte smutsa ner sig. Dock har hon börjat förstå tjusningen med stallet och tillbringade halva dagen där igår med Harriet. Iaf ända tills hon blev kissnödig. Då fick hon väldans bråttom in till lådan... så bråttom att hon tom sprang på marken till dörren ör egen maskin o inte på mina axlar :)