Söndagsblogg

Verkar som om söndagar är en bra skrivdag :) Vi försöker hålla på fria söndagseftermiddagar och avsluta ute lite tidigare än andra dagar. Söndagsmiddag, förberedelse inför ny arbetsvecka och annat som man gärna vill göra en vanlig söndagseftermiddag. Som att skriva lite i bloggen till exempel :)
 
Den här helgen har vi haft finbesök! Mamma och plastfar checkade in i Kaninstugan i går eftermiddag. Jättekul! Det var länge sedan vi träffats och det är skönt att sitta ner och prata i lugn o ro. I dag åkte dom hem igen och jag ser fram emot den traditionella Borlängeresan i december till dom :)
 
I övrigt har vi grejat ute under dagen. Stängt ena gäststugan för vintern, kopplat bort vatten där och satt på underhållsvärmen så att alla våra gästsängkläder som lagras där, håller sig fräscha över vintern.
Vi har också kört ner en del ved som ska in i vedskjulet och lämnat ut ett gäng långöron som ska bli föräldrar på annan gård.
 
Men nu har vi käkat söndagsmiddag, fixat lunchlådor och ska bänka oss framför en bra film!!
 
Ha en fin söndagskväll alla :)
 
Typisk söndagsfrukost a´la Andersson :) Söndagar på höst/vinter är sköna. En tur i skogen med vovvarna följt av en frukost Lite-mer :) Idag Pannkakor, jordgubbar, egna ägg och lite annat.
Operation rädda grodor. Maken fick börja uppdraget med att stänga av vattnet i gäststugan med att rädda en hel grodfamilj som sökt sig till det nedgrävda området för alla vattenkopplingar. Där fanns vatten och de behöver ju vatten för att överleva. Tyvärr kommer de inte upp själva eftersom väggarna är gjorda av plast och därför hala. Grodorna är uppe och de kan inte ta sig ner igen. Hoppas de finner ny plats att övervintra på.
 
Helge bondhund :) första gången i civilisationen idag. Det fanns mycket att kika på och undersöka!!
Hmmm. Snygg glad kille där i skyltfönstet :)