Vinterkillar

Inkommen från skogen med två positiva killar! Har snöat i natt, så det är vitt och fint ute :)
Och dessutom mildare, skönt att slippa stor overall o allt. Plockade med mig ett par dummy ut till bådas glädje.
 
Dessa herrar kan liknas med Gunde Svan o Petter Northug. Inte för tävlingsinstinkten, den har jag inte prövat. Det enda jag har sett i just den egenskapen är i Bidde när man tappar en macka eller något på golvet. Då har han varit väldans noga med att komma först till platsen. Dock har han slutat med det, han insåg att det inte fanns någon att komma före :) Idag hamnade hela smörpaketet på golvet, och herr Bidde satte spontant ner baken istället för att agera stålmannen!
 
Bidde kan ses som Gunde Svan, lite klämkäck, glad, öppen och framförallt exakt i allt han gör. Inget halvdant eller halvslarvigt, väldigt noggrann och precis.
Sten i Petter Northug, en kämpe som otröttligt matar på, ligger i och alltid gör ett fantastiskt jobb.
 
Nu ska vi förbereda nyårshelgen! Badtunnan är snart badbar, fyllde på i morse och har eldat under dagen. Så blir det en middag, ett glas vin och ett bad till kvällen :)
 
Bidde :) Fick en hel cd med valpbilder med posten idag från Karin. Jösses, en överdos av valp! Kan inte vara nyttigt. Nu har vi bilder att välja på att trycka ut och rama in o sätta på väggen bland övriga djur o hundar!
Två nöjda killar efter skogen! O de envisas med att släpa runt på våran ved...