1:a advent

Så har Bidde varit med på sin första 1:a adventhelg i Anderssons anda! Det händer alltid lite mer just 1:a advent än övriga advent på Källängen. Vi har ju säsongsavslutning på gården med sedvanlig Glögg- & Ljusafton på lördagseftermiddagen/kvällen och deltar på byns julmarknad på söndagen.
Avslutade gårdagen med en middag tillsammans med våra vänner och upp tidigt i morse för promenad och stalltjänst innan färd till marknaden. I natt har även Fredrik blivit pappa till ett par kullar och det fixades lite extra hos de nyblivna mammorna innan vi for iväg.
Herrarna hund skötte huset under tiden och fick i uppdrag att vara eldvakter. Det har varit frost sedan i förrgår och det är skönt att komma hem till ett varmt hus.
Fast de var ganska dåliga på att se efter elden och väldigt nöjda efter några timmar på rygg i soffan såg vi när vi kom tillbaka.
Bara att tända upp igen. Och så fyllde vi badkaret med varmt skönt vatten, tinade en timme och i väntan på potatisgratängen kalasar vi på en fantastiskt god getost som vi köpte på marknaden.
 
Trevlig söndagskväll alla!!
 
Ën av facklorna igår bland 100 marschaller som lös upp vägen fram till gården :)
Hundarna hittade ett rådjur igår på promenaden. Troligen hade den lagt sig i sårlega och blivit kvar.
Bidde vilar sig i form i soffan!