Hej hej

Hallå alla därute!
Gissar att de flesta, liksom vi har lite att pyssla med innan midsommar och semestrar. Lite glest mellan uppdateringarna här, och det beror som sagt på att vi har en del att stå i.
Fast semester är ju inte aktuellt för mig och maken. Inte fören i december. Snart kommer våra första dansgäster för att bo i våra stugor. Då går det i ett, i flera veckor.
Men innan dess har vi midsommar! Det blir kul. Fullt hus i några dagar :) Mat, bad, spel, lekar, skratt, prat och en Åladstur på midsommardagen när ingen annan vill åka. Betyder lugnt och skönt i restaurangen!!
 
I helgen som var, har jag maken och Bidde varit i Gävle och blivit bortskämda. Jättemysig stad och jättefint boende på hotell. Vi njöt av solen i lördags, hittade en fin uteservering, strosade i Boulogneparken där Bidde också badade medan vi picknickade, spaade på hotellet och fick en fantastisk middag. Frukosten dagen efter var nog den bästa hotellfrukost vi fått någon gång. Sååå fräscht och sånt utbud. Det gillas!
Får vi tillfälle kommer vi att åka tillbaka igen :)
 
Bidde knähund trivdes också i Gävle. Hade fått en egen bäddad säng på rummet och blev av personalen serverad vatten i flådig skål till den delikatessbricka för tre som vi beställde in på uteserveringen. Ska man skämma bort sig, ska hela sällskapet ingå :)
Så mätt och belåten efter godsakerna, knatade vi vidare till parken med lite bubbel för mig o maken, Bidde badade och tyckte livet var det allra bästa. Han blev också bästa kompis med städerskorna på hotellet och han uppförde sig nästan exakt som pappa Sten alltid gjorde när vi åkte ut. Samma mönster och samma sätt att ta in alla intryck. Fina killen!
 
Men nu är frukosten slut här och vi ska ta tag i att-göra listan. Hönsen ska få nya lakan, några kaniner ska flytta hemifrån till egen logi utan mamma, gräset ska klippas och en del ska målas. Och så får vi fint besök till lunch. Syrran och gamla Wilma tittar in för att hälsa på kattungarna! 
 
Ha en fin dag!
 
Trots egen säng, är det rätt skönt att sträcka ut med husse en stund :)
Väldigt fin park! Stor, massor av vatten o broar, skog, växter o fullt av sittplatser. Och många människor!
Uteserveringen
Delikatessbricka för tre. Det fanns inget att klaga på där :)
#1 - - Solvig Dahl:

Efter det här inlägget blev man nästan sugen på att åka till Gävle.

Svar: Det tycker jag ni ska göra. Det är en mysig fin stad. Och gratis fiske i Gävleån :)
yvvas.blogg.se