Igen

Då är helgen slut. Igen.
Tiden går så vansinnigt fort :)
Hela veckan har varit toppen och avslutet ännu mer toppen. Grillade revben på vår egenuppfödda gris i fredags, jobbade lång dag i går på gården och var iväg på utflykt idag.
 
I går kväll var det inte mycket med någon av oss. Kom in sent på kvällen, orkade inte laga en regelrätt lördagsmiddag utan åstadkom något ätbart av det som var snabbast möjliga i kylen. Dvs ägg o macka.
En stund i tv-soffan. Maken somnade ganska omgående. Jag härdade ut mycket längre. Så länge, så att när jag väl beslöt mig för att väcka maken och göra natten, hade klockan hunnit bli så mycket som 21.15....
 
Så i morse var vi alla piggelin. Speciellt unga Mr Helge. Han var på ett strålande humör redan kl 6 och redo att ta tag i dagen. Bidde som gärna vill ha sovmorgon och inte skyndar sig upp, hade inget val. ALLA skulle vakna! Fantastiskt fin liten kille är han, Helge.
 
Så upp, frukost, duscha, fodra alla djuren, packa matsäck och fiskegrejer. Så bar det iväg för en dag med fiske tillsammans med sonen och Richard.
Inte en endaste fisk fick någon av oss. Undertecknad hade en på kroken ända in till land innan den släppte.
Men vad gör det? Vi grillade, hade fint väder och väldigt nöjda hundar.
Vi stannade hos syster och hälsade på tiken Wilma på vägen hem och också på Richards mysiga katt Lucas. Helge hälsade snällt på båda :) Just nu är han sömnigare än någonsin. Åt sin middag och bäddade ner sig i sin filt i sovrummet på en gång. Men nu är det snart dags för kvällsmålet, det ser ut som om han missar det...  
Helge :) bilden har Richard tagit
Bidde, Helge och sonen fiskar för fulltt :)
Självklart hittade Helge några barn att charma vid grillhyddan :)
Bidde o Helge hälsar på kissen Lucas.
Helge och fina Wilma
Artig ska man vara när man träffar gamla pensionärer.