Anderssons standard

Avslutade en trevlig helg med nymålad Helge! Klart han ska vara med som alla andra, och klart han ska vara krigsmålad som Brukar vara :) Så halva valpen vit och han hamnade i badkaret! Helt ok det med tyckte han. Bara han får vara med :)
I övrigt har vi haft en bra helg. Öppet i vår bod i går, 50-års kalas hos grannen på kvällen och en hemlig grej idag. Det där hemliga berättar vi mer om, när och om det blir aktuellt! Handlar mest om utveckling av vår verksamhet och vi har för ovanlighetens skull massor av ideér!
 
Nu är vi nyätna. God fläskstek på vår egna gris och därefter äppelpaj blev det till söndagsmiddag. Dags att vila natt om en stund så att vi är redo i morgon bitti för en ny vecka. Vi satsar på en normal arbetsvecka. Föregående har varit sjukt fullspäckad och vi hann inte riktigt med oss själva.
Nymålad valp a´la Anderssons standard....
 
....och nybadad valp :)
 
Tyvärr inte en endaste bild på Herr Bidde eftersom jag tömt kameran... Synd för han har gjort massa bra hela helgen. Städade bla Helges öron idag, busade runt som en tonåring igår, firat med nyrökt grisöra i fredags och varit allmänt trevlig :)
 
Ha en fin söndagskväll alla!