Båt

Idag har vi testa vår båt!
Sålde ju förra årets och råkade bli vid en annan för ett par veckor sedan. Maken har fixat och grejat med motorn, bytt prylar och fått den att brumma. Idag var stora dagen att testa flytförmågan. Fungerade utmärkt! Den både flöt och gick att köra :) Smidig att ta i och ur vattnet också. Dock så kanske vi möjligen behöver skaffa oss liiite mer erfarenhet i just momentet ta upp från sjön. Det är inte speciellt kallt i vattnet kan vi meddela båda två. och våra skor, strumpor och byxor är nysköljda i Östersjön :)
Midsommarafton är planerad till båtaktiviteter. God mat, fiske och bad. Men nu säger SMHI regn... Vem har beställt vatten? Vi är nöjda med nederbörd efter i lördags och är inte i behov av ännu mer. Vår familjedag som vi höll här på gården där vi hade en bild av glada barn ätandes glass i solen och fikande föräldrar, kycklingar utomhus och aktiviteter i stallarna. Att sitta ute och dricka kaffe var omöjligt. Om man inte var utrustad med våtdräkt, cyklop och simfötter vill säga. Men barnen var glada! Att klappa grisar hade sin tjusning, eftersom grisarna passade på tillfället att vältra sig i regnblöt lera mest hela tiden :)
 
 
Som vanligt valde herr Bidde utedass med omsorg :) Högsta punkten på en ö i skrägården med utsikt över Östersjön åt alla håll :)
 
 
#1 - - Solveig Dahl:

Tur att ni alltid är så positiva haha. Härliga bilder.

Svar: :) ja här är inte så mycket att sura över!
yvvas.blogg.se