Fulla dagar...

... men väl värt! Extra tidigt och sent upp och i sängen ett par dagar. För i morgon och nästa dag är jag i Borlänge :)
Lite semester före semestern! Ser varje höst fram emot den här trippen! Brukar vara mysigt och roligt :) Herr Bidde får inte följa med i år på vår tradition. Han och maken ska husera hemma, spika och göra klart det sista inför vintern. Och Bidde är nog nöjd med det, slippa åka bil och lufsa runt på sina ägor och hålla ställningarna. Precis som han vill ha det :)
 
Vi börjar som sagt bli klara inför vintern. Båten är täckt, det är stängt och igenbommat där det ska vara stängt och igenbommat på vintern, foder till djuren är hemkört, ena bilen är såld, alla utelampor är tända och veden är ungefär klar :)
 
Inga bilder på något djur alls idag. Vet inte varför. Var iväg en sväng med Herr Bidde på lunchen och han var glad som en lärka.
 
Tulpaner är nog den finaste snittblomman. Jag gillar dom! Och rätt färg dessutom. Fick dem av min bror med fru när de hämtade upp tant Elsa i söndags :)
Varför inte? Klart vi ska en god middag en tisdag! Grillat vildsvin, rotsaker i ugn, färska rödbetor, sparris o egen hollandaise :) mums!!