Planering

Efter en nästan full dag på kontoret var det väldigt skönt att komma ut och greja i nästan vårvärme. Ett ton foder har körts in, våra långöron har pysslats om, hönsen har fått städat och fint och Bidde har simmat runt skogsturen.
 
Senare i eftermiddag var vi i vår favoritbutik Pelles Service på premiärvisning av fyrhjulingar! Trevligt som vanligt, god smörgåstårta och så har vi sett ut vårt kommande nytillskott på gården :) Ingen fyrhjuling, men väl en röjsåg!! Den har stått på vår önskelista väldigt länge, och nu är det snart dags äntligen! 
Det håller på att växa igen helt med sly och behöver verkligen hålla undan. Och så kommer vi kunna förbereda för något som jag ser fram emot väldigt mycket. Nämligen ett växthus! Framigenom ska vi ha en jättefin liten odling med växthus o kringyta på en av våra åkrar. Det kommer att bli kalas! Fast i dagsläget har vi en stor ofin ofrivillig slyodling där vi har tänkt att plantera.
 
I morrn är det en ny dag, det är veckans simdag och så ska Sten få lite roligheter på eftermiddagen!
En aktiv krabat som skuttade runt i träden på vår morgontur i morse till Stens stora glädje. Han är väldigt fascinerad av ekorrar och kan studera dem länge o väl. 
Förmiddagsfikat :)
Bidde tyckte att han hittat den bästa platsen att vila på. Där har han ju liksom koll på mig hela tiden, eftersom ekipaget följer med runt på gården.