bortskämd

Man vänjer sig fort!! Maken är hemma den här veckan, och det hade han gärna fått vara alla veckor :)
I och för sig får jag koka morgonkaffet själv, det brukar alltid vara färdigt när jag kommer upp från bingen i vanliga fall eftersom han åker tidigare till arbetet. Och mitt egna kaffe är långt ifrån lika gott. Men det är helt klart värt att få halvblaskigt kaffe mot att ha en glad o sprallig arbetskompis här hemma :) Det är ju bara att ta några koppar extra för att fylla koffeinbehovet!
 
Vi håller på att förbereda för helgens säsongsavslutning på Källängen. Var till Norrtälje i går och fixade alla 100 marschaller och lite annat. Passade också på att hälsa på sonen för en fika i hans lägenhet. Jättemysigt hade han, välstädat, ordning o reda! Undrar vem han har fått de egenskaperna av? Vi såg inte så mycket av dem när han bodde hemma, så det måste sitta i själva lägenheten :)
 
Vi har fått vår nya bod på plats idag och arbetet med att ställa i ordning den har påbörjats. Ska bli fantastiskt roligt när den är helt klar och vi kan erbjuda gäster övernattning i den!
 
Idag har vi haft födelsedagskalas! Allra bästa Sten blir 9 år idag och vi har firat med köttbullefrukost, födelsedagslångpromenad och köttbullemiddag :) Och självklart var Bidde med på sympatiköttbullemåltider och sympatilångpromenad! Båda väldigt nöjda och båda snarksover nu i kväll :) Med all rätt faktiskt. I går var vi också ute såklart, fast på halvlång tur. Och det var verkligen fullt ös på båda två. Det är fantastiskt kul att se att de är så synkade med varandra och faktiskt leker, pensionär o nästan farbror som de är :) Idag fick vi också följe av kompisen med några av hennes hundar, och plockade också med oss picknick ut i skogen. Mysigt värre!
 
I morrn är en ny jättebra dag. Vi ska bland annat besöka badhuset i Hallstavik som omväxling! Och så är en massa annat på listan.
 
Bod på ingång i morse!
Pälsvård av Sten. Inte helt lätt eftersom Bidde envisas med att knö sig emellan och i knät hela tiden :)
Födelsedagsbarnet med kompis!
Fort gick det igår! Kameran hann inte med, så de ser ut som myrslokar båda två! Men det var det värt, roligt hade dom!
Bidde har upptäckt en några dagar gammal kaninkull. Joel blev pappa i helgen. Och kaninungar låter som små smurfar när de vill något, det bokstavligt bubblade i boet hos fru kanin i morse, till Biddes stora förundran <3