Söndagsfix

Då är kommande veckas lunchlådor lagade och fixade! Bland annat får vi fiskgratäng, kalops, fläskpannkaka och apelsin/citronpaj med maräng :) så vi ska nog inte falla ur de kommande dagarna!
En sväng i skogen med lilla praktikanten och herrarna i morse. Morgontoaletten klarades av i några av alla vattenhål de hittar hela tiden. Bidde fixade även lite extra tilltugg denna fina söndag. Benen av en kvarts rådjur släpade han glatt hem och tyckte att han gjort ett riktigt fynd. Dock böt jag ut godbitarna mot något annat, så att vi håller lugn o ro i hela gruppen.
I eftermiddag checkar Carly ut ,och vi ska ta oss till Åkersberga och sonen lite senare. Tills dess hänger vi i stallarna och förbereder för ungdjuren som ska sorteras och göra plats för de som ska flytta från sina mammor.
 
Och för er som undrar över hur natten har gått här; jag kan meddela att samtliga två och fyrbeningar gott och väl får plats i sängen!! Lilla carly tar ju inte större plats än någon av våra katter. Dock svor katten Bagera åt oss, som släppt in ytterligare en hund i huset... Prinsessa katt är något tjurig av sig, det är inte mycket som duger där och för det mesta tycker han att vi gör fel. Men till syvende och sist, så är han rätt nöjd med livet numer när han har ett helt stort område att röra sig på utan en massa andra katter som hävdar revir. Det hade han problem med innan vi flyttade hit. Han har nått fram till Bidde, som helt och fullt respekterar att Bagera endast vill ha umgänge när det passar honom. Och då gäller det för Bidde att vara uppmärksam, för mängden och tiden för umgänge beslutar prinssesan samma sekund som han upplyser Bidde. Så kloka vovven väljer oftast att lämna plats och gå någon annanstans.