Snart

I kväll är vi trötta.
Vi har hittills haft en fantastiskt fin sommar med jättebra väder, fina hundturer och väldigt många människor i omlopp här på gården dygnet runt. Somrarna är intensiva och vi har fått många, många nya och gamla bekantskaper.
Jag tror det här med besöksnäringen är något som vi båda verkligen trivs med! Det är roligt och vi kommer att utveckla vår idé med tiden! Att få människor att trivas och göra deras vistelse till något bra och uppskattat, är riktigt kul! Det innebär också ibland problemlösning och någon slags fix av mindre rolig karaktär. I går till exempel fick vi hjälpa en av våra gäster som hamnat på Norrtälje Sjukhus akutavdelning. För en krock när han skulle ta sig hem från dansen på natten.
Cyklandes hade han krockat - med en grävling!! Stackarn, gipsad hand och arm och omplåstrad haka blev resultatet. Men han var inte så bekymrad, nu har han grundhållningen för dansen eftersom dom gipsade i rätt vinkel :)
 
Men nu känner vi att vi snart ser fram emot lite semester! Utan social närvaro och med en bok i en solstol. I övermorgon släpper jag kontorsjobbet och det är inte långt kvar tills vi åker vi till Grekland :)
Bidde har följt Stens sommarhyfs från första början. De har bra koll på vad som är ok eller inte när vi har gäster. Gäster på gården betyder gott uppförande och lämna plats till dem. Inget stök, inget bajsande i trädgården och inget hyenande av smulor och matrester kring deras utemöbler. De är oerhört duktiga på att läsa gränsen var vi bor och var alla andra vistas. Inget voff alls längre när det kommer bilar, cyklar och folk alla tider på dygnet. Så länge ingen knackar på vår dörr. Där bor vi, och samtliga besökare blir uppmanade att identifiera sig av duktiga Bidde :)
 
Ingen bild idag. Blev inte så. Båda hundarna ligger upp och ner med benen åt alla håll i badrummet just nu.
I morrn ska jag göra ett nytt försök med en liten joggingtur!
#1 - - Solveig Dahl:

Vadå "utan social närvaro i Grekland".
Oj vad du ska få bli social. Vi ska umgås dygnet runt med god mat och dryck. Trodde du att du skulle få vila?

Svar: Haha, ja umgås tänker vi absolut!!! o att äta har ju aldrig suttit fast innan :) men det där med att serva o fixa för resten av sällskapet tror jag vi hoppar över :)
yvvas.blogg.se

#2 - - Solveig Dahl:

Inte ska du behöva serva oss. Möjligen med att köpa morgonfrallan förstås. Ska bli så kul att åka.

Svar: :) nej det tror jag inte ska behövas! såvida du inte vill testa droppet på sjukhuset förståss. vi ser jättemycket fram emot att åka :)
yvvas.blogg.se